Az előadás tematikája:
Miért a devizapiac?
Mire jó a Fibonacci katapult stratégia?
Milyen előnyökkel jár ha közvetlenül a bankközi piacon kereskedünk?
Hogyan határozzuk meg a jó beszállási és kiszállási pontokat?
Kockázatkezelés meseterfokon
Kereskedési filozófia

Jelentkezés díjmentes rendezvényünkre ITT !

A több évtizedes kereskedési tapasztalattal rendelkező devizatraderünk a világ legnépszerűbb kereskedési rendszerén, vagyis az MT4-en mutatja be számtalanszor bizonyított kereskedési ötleteit, stratégiáit.

Kevesen tudják, de napjaink egyik legnépszerűbb kereskedési platformja a MetaTrader4 alapvetően egy dealing deskes platform, vagyis arra tálalták ki, hogy az ügyfél a brókercég által jegyzett áron kereskedjen. A top-traderek által favorizált "no dealing deskes" modell esetén hagyományosan egy híd szoftverrel kötik össze a Metatrader4 platformot a likviditást biztosító bankközi piaccal. Ez a híd szoftver azonban általában kicsit lelassítja a MetaTrader4 működését.

Bukósisakot fel, kilövésre kész a Fibo katapult - MT4 díjmentes előadás MA!


Az Alfatrader forradalmi újításának köszönhetően, a MetaTrader4 platformot immáron, már híd nélkül sikerült közvetlenül a bankközi piaccal összekapcsolni, így villám gyorsan üzletelhet kedvenc platformján, brókeri beavatkozás nélkül, közvetlenül a devizapiacon.

Jelentkezés díjmentes rendezvényünkre ITT !

Az MT4 előnyei
Közvetlen kereskedés a bankközi piacon az MT4 platformon is.
Mikrolottal is kereskedhet (EURUSD esetén 1000 eurós pozíció méret)
Az összes Expert Advisor elfogadva, akár skalpoló robotokkal is kereskedhet
Minimális kereskedési tőke 300 USD vagy euro

No dealing desk MetaTrader4 demo számla igénylés

Időpont
: 2012. június 6. 17:30
Helyszín: Figyelem Új helyszín! Portfolio Trader TudásCenter,
1033 Budapest, Polgár utca 8-10, Flórián Udvar, D Épület, II. emelet, 201-es terem

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!