A CHX nem tette közzé a tranzakció pénzügyi részleteit. Az akvizíció az amerikai értékpapír felügyelet, az U.S. Securities and Exchange Commission engedélyével az év második felében valósulhat meg.

Az 1882-ben alapított Chicago Stock Exchange 8300 értékpapírt jegyez. A CHX nem tévesztendő össze a Chicago Mercantile Exchange (CME) árutőzsdével és a Chicago Board of Trade (CBOT) határidős és opciós tőzsdével.

A kínai befektetői konzorciumot a Chongqing Casin Enterprise Group befektető társaság vezeti. A társaság közleménye szerint a tőzsde kereskedelmi platformja nem változik, irányítását a jelenlegi vezetőgárda folytatja John Kerin vezérigazgatóval az élén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!