A hétvégi kínai bejelentést, amely szerint a jüan árfolyamát ezentűl egy kosárhozu, s nem kizárólag a dollárhoz kötik, emelkedéssel díjazták az amerikai piacok. A Dow Jones Ipari Átlag 10 559 ponton áll negyedórával a nyitás után, ez 109 pontos emelkedésnek felel meg, az S&P 500-as mutató 11 ponttal került magasabbra, 1128 pontra kapaszkodott fel. A Nasdaq Composite index 22 ponttal erősödött, 2333 pontra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!