Kínkeserves csúcstámadás

Ma megpróbálkozhat a BUX a januári lokális csúcs meghaladásával, de tíz nap emelkedés után kérdéses, hogy mekkora tér van még felfelé.
NAPI, 2010. március 12. péntek, 08:55
Fotó:

A világ tőzsdéi elérték a korábbi csúcsokat és az erőtlenség/erőgyűjtés jeleit mutatják. A BUX tegnapi 10 pontos emelkedése is ebbe illeszkedik.
Az OTP-t ma minden bizonnyal megpróbálják átrángatni a 6250-es szinten, a Richter és a Telekom lemaradó lehet ebben a mozgásban. A Mol a 20 ezeret támadhatja, bár a tegnapi nap az olajpapírban tipikus doji formáció, ami az elbizonytalanodás jele, így a mai nap nagy jelentőségű a Mol következő iránya szempontjából - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

Túl mélyről emelkedünk egyhuzamban ahhoz, hogy érdemi további emelkedés jöhessen, egy korrekciónak, pihenőnek kell következnie még akkor is, ha a piac további emelkedés előtt áll- tette hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK