A Dow 1,31 százalékkal 11741 pontra, az S&P 1,65 százalékkal 1240 pontra zuhant. A legnagyobb vesztes a Nasdaq 1,75 százalékos eséssel.

Az arany árfolyama új csúcsra ugrott, 1680 dolláron kereskednek vele, jelezve, hogy a bizonytalanság egyáltalán nem csökkent. A svájci frank árfolyama is közel van két nappal ezelőtti csúcsához, az EUR/CHF 1,0890, forintban 249,50 az árfolyam.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!