A brókercég várakozásai szerint a Rába árbevétele 10,5 százalékkal fog emelkedni, a javulás elsősorban a 19 százalékkal bővülő európai értékesítésnek lesz köszönhető, amely ellensúlyozhatja a 16 százalékkal visszacsúszó amerikai forgalmat. A nettó eredmény várhatóan jelentős emelkedést mutat majd, köszönhetően a pénzügyi tételeknek - a lefedezett tételeken és az euróban denominált hitelek átértékelésén a Rába megközelítőleg 1,95 milliárd forint pénzügyi nyereséget érhet el. A Concorde 2006-os üzemi eredmény-várakozását 502 millióról 551 millió forintra emeli.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!