Röviddel a nyitás után már 14 pontos emelkedést mutatott hétfőn az S&P 500-as részvényindex, 1108 pontos értéke egyben azt is jelenti, hogy áttörte a 2007 ősze óta tartó medvepiac csökkenő trendvonalát, s ezzel technikai értelemben végképp a bikáké a terep (persez ezt a kitörést még meg kell erősíteni). A Dow Jones Ipari Átlagindex 100 pont emelkedés után 10 380 pontra erősödött, a Nasdaq Composite 2193 pontra emelkedett, ez 26 ponttal magasabb a pénteki záróértéknél. A befektetők a vártnál jovv kiskereskedelmi adatnak örülnek a kommentárok szerint.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!