Kirobbanthatatlan a forint

Elenyésző forgalomban kirobbanthatatlanul a 270-es szintnél tanyázik az euró/forint kurzus csütörtök délelőtt.
NAPI, 2010. február 25. csütörtök, 09:55
Fotó:


Bár Bernanke azon nyilatkozatára, miszerint hosszú távon a jelenlegi nulla közeli szinten tarthatja a Fed az irányadó kamatrátát a dollár erősödött valamennyit, a régió az amerikai deviza elmozdulását nem reagálta le érdemben - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője.

Így csütörtök délelőtt egy euró 270, egy dollár 200,15, míg egy svájci frank 184,55 forintot ért a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK