A tegnap publikált foglalkoztatottsági adatok alapján a befektetők arra számítanak, hogy a jegybank szerepét betöltő Fed nem fogja elsietni a kamatcsökkentést. A Dow Jones Industrial Average mozgását meghatározó részvények közül egyebek mellett az Alcoa és a Boeing erősödött, míg a General Motors, a Hewlett Packard és a Wal-Mart veszített értékéből. Az index végül 0,1 százalékkal erősödött, az S&P 500 hasonló mértékű pluszt ért el, a Nasdaq pedig stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!