Az index 25 212 ponton állt, ami 0,27 százalékos erősödés a tegnapi záróértékhez képest. A MOL részvény árfolyama 0,18 százalékkal süllyedt, ellenben a Magyar Telekom 0,21 százalékkal drágult. Az OTP papírjaiért 0,13 százalékkal többet adtak, mint tegnap este. A vezető részvények közül a Richter árfolyama változott a legnagyobb mértékben, amely 1,1 százalékkal kúszott följebb.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!