A rövidebb lejáratok esetében teljesen vegyesen változtak a hozamok a hét első napján. A három hónapos diszkontkincstárjegy hozama 5,45 százalékon stagnált. A hat hónapos ugyanakkor 7 százalékponttal csökkent, míg az egyéves lejáratú 3 bázisponttal nőtt. A hosszabb futamidejű kötvényeknél egyöntetű volt a visszaesés, a legtöbbet 8 bázisponttal az ötéves lejárat este vissza, míg a 15 éves csupán 2 bázisponttal mérséklődött.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!