Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Egy euró 269,60 forintot ért a nemzetközi bankközi devizapiacon, ahol előző este 269,52 forinton jegyezték. A nap elején 270 forinton tetőzött a forint. A forinthoz hasonlóan a térség más devizáinak euró árfolyama is alig változott csütörtökön reggel. Az euró 0,17 százalékkal 25,826 cseh koronára gyengült, és 0,10 százalékkal 3,979 lengyel zlotyra erősödött szerda estéhez képest. Egy dollár 200,15 forintot ért csütörtökön reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!