A Dow Jones 0,11 százalékkal csökkent, az S&P 0,28 százalékot veszített értékéből, a Nasdaq viszont emelkedni tudott 0,46 százalékkal. Vállalati oldalról leginkább az AT&T várható kibocsátásával kapcsolatos hír mozgatta meg a piacot, de jól mutatja az alacsony volatilitást, hogy a cég árfolyama a legnagyobb forgalmú részvényként is csak 0,34 százalékkal mérséklődött.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!