Kis pluszban a BUX

A budapesti börze irányadó mutatója 0,1 százalékkal 27 416 pontra emelkedett a nyitást követően.
NAPI Online, 2007. szeptember 25. kedd, 09:20
Fotó:

A Mol nem játszik szerepet az irányadó mutató mozgásában, az olajrészvényeket ugyanis felfüggesztették. Ami a többi papírt illeti, az OTP 9184 forinton stagnál, a Magyar Telekom 0,4 százalékkal 974 forintra, a Richter 0,2 százalékkal 36 900 forintra drágult. A Rába folytatja jó szereplését, a tegnapi bő 4 százalékos drágulást a mai nyitás után 1,2 százalékos többlettel fejelte meg, ígay a gépipari papír árfolyama 2800 forint körül jár.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK