A jó tőkepiaci hangulat, illetve az 1,4888-as szint környékén berekedt dollárnak köszönhetően erősödget a régió és a feltörekvő univerzum, ám lényegi hír nincs - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. A szakember péntekre 272,50-276,50 közötti sávba várja a kereskedést, ám inkább az erősebb szélt tartja valószínűbbnek. A dolgok ilyen állása mellett egy dollárért 184, míg egy svájci frankért 181,20 forintot kértek a bankközi devizapiacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!