Kis visszapattanás, aztán lecsorgás

Kisebb visszapattanással kezdhet ma reggel a Budapesti Értéktőzsde, de aztán valószínűbb, hogy inkább lefelé csorognak majd az árfolyamok.
NAPI, 2011. december 7. szerda, 08:46
Fotó: Napi.hu

A tegnap délután érkező eladóknak köszönhetően lemaradó volt a magyar részvénypiac, ebből ledolgozhat valami a nyitást követően. Az európai tőzsdék felfelé készülnek nyitni, ezért a kereskedés elején egy kis visszapattanás várható - mondta Kuti Ákos, az Equilor Befektetési Zrt. szakértője. A nagyobb indexek gyakorlatilag napok óta helyben topognak, igaz ez a DAX-ra és az S&P 500-ra is. Innen előbb utóbb el kell indulni valamerre, ha máskor nem, talán a holnapi ECB kamatdöntés után érkezhet egy kis izgalom a kereskedésbe.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK