Míg New Yorkban az áremelkedést a dohányipari részvények, köztük is az Altria papírjai vezették, köszönhetően a nagy megkönnyebbülést hozó floridai bírósági ítéletnek, Londonban a gyógyszer- és olajpapírok voltak a legkeresettebbek, s a médiarészvények szintén drágultak. A nyertesek táborát erősítette a BT is, miután Nagy-Britannia domináns távközlési szolgáltatója a vártnál jobb éves eredményt és a magasabb osztalék ígéretét szállította. A frankfurti börzén az MLP pénzügyi szolgáltató elmúlt napokban komoly esést felmutató részvényei erősödtek a leginkább, de lendületesen drágultak a tech-papírok is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!