Kisebb eredményt vár a Moltól a Concorde

A Mol számára a harmadik negyedévben csaknem minden tekintetben kedvezőtlenül változott az üzleti környezet Vágó Attila, a Concorde vezető elemzője szerint.
NAPI Online, 2007. november 7. szerda, 13:44
Fotó:

Emiatt a társaság 6 százalékkal, 204 milliárd forintról 192 milliárd forintra csökkentette a 2007-es nettó profitra vonatkozó várakozását. Ugyanakkor tartás ajánlás mellett fenntartja 25 500 forintos 12 hónapos célárát. A harmadik negyedévben az elemző szerint a tavalyi év hasonló időszakának 119 milliárdos profitjával szemben 51 milliárdos eredményt ért el az olajtársaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK