Kisebb hozam, élénk kereslet az aukción

Az Államadósság Kezelő Központ a háromszoros lefedettség láttán emelte a tétet a mai aukción.
NAPI Online, 2006. december 5. kedd, 12:34
Fotó:

A három hónapos diszkontkincstárjegyek mai értékesítésén az eredetileg meghirdetett, 25 milliárdos mennyiségre 76 milliárdnyi ajánlatot nyújtottak be az elsődleges forgalmazók. Az ÁKK 30 milliárd forintra emelte a tétet, az elfogadott hozamok 7,95-8,04 százalék között szóródtak. A 8,02 százalékos átlag 3 bázisponttal múlja alul a hétfői másodpiaci benchmarkot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK