Kisebb lesz a felpattanás, mint várják

A tegnapi esés korrekciója várható ma a tőzsdén, de a felpattanás kisebb lesz, mint ahogy azt sokan várják. A bika napjai meg vannak számlálva.
NAPI, 2009. augusztus 28. péntek, 08:52

Kisebb korrekció lesz, mint sokan várják  - vélekedett Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője - csökkenő forgalmú emelkedésre számíthatunk és már nem lesz új csúcs a papírok többségénél. A Magyar Telekomban még lehet, de az egy másik sztori - tette hozzá. A tegnapi budapesti záráskor még intenzív esést mutattak az amerikai piacok, de aztán a tengerentúlon pluszba tudtak kanyarodni az indexek.


Legfeljebb egy hete van ennek a rallynak, utána le fogunk törni. Sokan várnak és készülnek rá, csak az a kérdés, hogy mekkora lesz - vélekedett az üzletkötő.
 

Intő jel, hogy ezen a héten csak jó makroadatok jöttek, és erre nem tudtak emelkedni a piacok. 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK