Szerdán reggel fél nyolckor a forint 0,1 százalékkal állt erősebben az euróval és a dollárral szemben az előző esti jegyzéséhez képest, a svájci frankkal szemben pedig 0,05 százalékkal ment feljebb az árfolyama - írja az MTI.

Az eurót a kedd esti 351,69 forint után szerdán reggel 351,35 forinton jegyezték, a dollár jegyzése 300,25 forintról 299,92 forintra csökkent, a svájci franké pedig 328,25-ről 328,08 forintra.

Augusztus eleje óta a forint szerda reggeli jegyzésén 1,9 százalékkal áll erősebben az euróval, 0,5 százalékkal a dollárral, 1,5 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!