Az euró kurzusa 243,40/60 forintra süllyedt, az amerikai fizetőeszköz árfolyama viszont - az euró/dollár jegyzés gyengülésével párhuzamosan - 249,20/60 forintra emelkedett - tájékoztatott az ING Bank üzletkötője, aki szerint a csendesen csordogáló kereskedés holnap, az inflációs adat közzétételekor élénkülhet fel igazán. A NAPI Gazdaság által megkérdezett elemzők arra számítanak, hogy a fogyasztói árszínvonal éves szintű növekedési üteme a júliusi 4,6 százalékról augusztusra 4,7 százalékra gyorsult.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!