Csajbók Róbert, az ING devizapiaci üzletkötője szerint a hetet itt, a 270-es szint körül fejezi be a forint. A piacokon alapvetően jó a hangulat - tette hozzá a szakember, aki szerint ez az erősödő trend az euró/forint esetében egészen a magyar kormány reformcsomag bejelentéséig is kitarthat, és véleménye szerint akár a 266-os szintig is elmehet a kurzus.

A dollár/forint árfolyamban sem volt lényeges eltérés az előző napihoz képest, a zöldhasúért délelőtt fél 11 körül 198,60 forintot adtak 1,3587 dolláros euróárfolyam mellett.


A svájci frank 208,30 forintot ért, az euró/frank árfolyama az 1,2945-ös szint körül mozgott.


Piacmozgató hatású makroadat pénteken nem várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!