Kissé erősödött a forint

A magyar deviza az euróval és a svájci frankkal szemben kissé erősebb szintre került, míg a dollárral szemben gyengült.
Napi.hu, 2014. október 21. kedd, 20:03

Az eurót este 8 óra körül 306,28, a dollárt 240,47, a svájci frankot 253,81 forinton jegyezték 1,2738 dolláros euróárfolyam mellett. A magyar fizetőeszköz a hétfő késő délutáni szinthez képest az euróval és a svájci frankkal szemben 0,2 százalékos erősödést, míg a dollárral szemben 0,3 százalékos gyengülést mutatott.

A régiós devizák közül az euróval szemben csak a cseh korona gyengült minimálisan, egy euró 27,57 koronát ért. Az európai pénz egységéért 4,22 lengyel zlotyt, és 4,41 román lejt kértek a banakközi piacon este 8 óra körül.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK