Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az euró jegyzése - azt követően, hogy múlt hét pénteken 254,70 forinton végzett - 254,20 forint közelében járt reggel, majd lassan fölkúszott 255 forintig, késő délután pedig 254,70-en állt. A dollár árfolyama sem mutatott érdemi elmozdulást, - euróhoz mért jegyzése szinte egy helyben állt - fél ötkor 187,00 forinton jegyezték, szemben a péntek esti 186,70 forinttal. Devizakereskedők hangsúlyozták, hogy az amerikai szünnap miatt semmilyen következtetést nem lehet levonni a mai nap eseményeiből, a hét hátralévő részében pedig - hacsak nem jön valami negatív hitelpiaci hír - inkább kismértékű erősödés valószínű.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!