Kiszögezték a forintot

A bankközi devizapiacon csupán kismértékű elmozdulások történtek ma.
NAPI Online, 2007. október 9. kedd, 15:24
Fotó:

Az eurót 250,50 forint közelében jegyezték délelőtt tízkor, ami minimális forintgyengülést jelentett hétfő estéhez képest (hétfőn napközben 250 forint alatt is járt a közös deviza árfolyama). Később némileg erősödött a forint, és az euró árfolyama visszatért 250 közelébe. A dollárt kevéssel 178 forint fölött jegyezték a nap folyamán, ami lényegében megegyezett a hétfő esti állapottal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK