A vezető index röviddel negyed három után megtartotta délelőtt szerzett nyereségét, a BUX 1,6 százalékos emelkedést követően 17 034 ponton jár. Az OTP már 3,3 százalékkal emelkedik, 3253 forinton születtek rá az utolsó kötések, a Mol közel egy százalékkal drágult, 17 095 forintig. A Magyar Telekom 0,4 százalékkal drágult, 518 forintra, a Richter 1,8 százalékkal kerül többe, 35 815 forint. Az FHB árfolyama 3,7 százalékkal került feljebb, 470 forinton veszik a részvényt, az Egis 16 300 forinton stagnál. A forgalom egyelőre nem nevezhető kiemelkedőnek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!