A vezető papírok közül a Mol teljesített a legjobban, az olajpapír 1,83 százalékot emelkedve 13 390 forintnál járt. Második a Telekom, amelynek árfolyama 1,57 százalékkal feljebb kerülve 648 forintért forgott. Az OTP papírjaira 1,52 százalékos erősödés mellett 3542 forinton születtek kötések. Alulteljesít viszont a Richter. A nagyobbik gyógyszerpapír 0,7 százalékos emelkedéssel 35 895 forintig vitte. Szektortársa, az Egis még ennél is halványabb, 0,3 százalékos növekedést követően 18 455 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!