Nem tud talpra állni a BÉT a tegnapi Matolcsy-sokkból, a BUX index háromnegyed tizenegy előtt néhány perccel egy százalékkal esik, 19 080 pontra. Az OTP és a Richter húzza lefelé a piacot, a bankrészvények árfolyama 1,3 százalékkal lett alacsonyabb, 4170 forint, a Richter 1,6 százalékkal esik, 40 250 forintra. A Magyar Telekom fél százalékos leértékelődést követően 408 forinton jár, a Mol 0,6 százalékkal esik, 18 490 forintra. Az FHB is fél százalékot veszített értékéből, 474 forinton születtek az utolsó kötések a kisebbik bankrészvényre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!