A BUX index ugyan a nyitás után pluszokból visszaadott egy keveset, azonban fél kettő előtt néhány perccel még így is 2,1 százalékkal emelkedik, 17 143 ponton jár. Az OTP drágult a legtöbbet, a bankpapír árfolyama 3,2 százalékkal került feljebb, 3510 forinton születtek rá a legutóbbi kötések. Drágult a Mol is, az olajrészvény 2,8 százalékkal jár tegnapi záróértéke felett, 16 150 forinton. A Magyar Telekom 2,8 százalékos emelkedést követően 437 forintba kerül. Lefelé korrigált viszont a Richter, a gyógyszerrészvény fél százalékot veszített értékéből, 37 015 forintig csökkent árfolyama, az Egis viszont 230 forinttal, 14 550 forintra ugrott.

3,7 százalékkal, 1267 forintra ugrott az E-Star árfolyama.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!