Kitart a jókedv Budapesten

A Mol 3,2 százalékos emelkedésének köszönhetően nemzetközi társait felülteljesítve 1 százalékkos pluszban, 17 449 pontnál járt a BUX index röviddel 3 óra előtt. Igaz, mindehhez igen vékony forgalom párosult.
NAPI, 2012. július 3. kedd, 14:50
Fotó: Napi.hu

A vezető papírok közül a Molt leszámítva egyik sem mutatott acélos teljesítményt, az OTP 0,5 3519 forinton forgott, a Telekom 0,2 százalékkal 446 forintra drágult, míg a Richter egyedüli lemaradóként 0,8 százalékkal 36 815 forintra rontott. Szektortársa, az Egis ellenben 1,1 százalékos plusszal 14 780 forintra javított.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK