Kitart az emelkedés a tőzsdén

Alacsony forgalom mellett, de kitart az emelkedés a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. szeptember 3. hétfő, 14:12
Fotó: Napi.hu

A BUX index délután kettő után néhány perccel 0,72 százalékkal járt magasabban pénteki záróértékénél, 17 639 ponton. Az OTP részvényei vezetik a drágulást, a bankpapír másfél százalékos emelkedést követően 3633 forinton cserél gazdát. A Mol 0,18 százalékkal emelkedik, 16 650 forintra, a Magyar Telekom negyed százalékkal lett olcsóbb, 423 forint.  A Richter 1,3 százalékkal kerül több, 39 000 forint. A forgalom rendkívül alacsony, alig haladja meg a 2 milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK