Kitarthat az OTP és a Mol

Kis csökkenés elképzelhető a BÉT-en, de a tegnapi 0,7 százalékos mínuszt sem fogja elérni az index mozgása - vélekedett Varjú Péter az Erste vezető üzletkötője.
NAPI, 2011. június 17. péntek, 08:57
Fotó:

A kétszáz napos mozgóátlagok tesztje zajlik, a Mol-nál tegnap ez már megtörtént, s az olajpapír sikeresen kiállta a próbát. Ma sem várható további esés, hacsak nem zuhan össze az olajár.

Az OTP-nél 5600-nál van a 200 napos, ha rossz hangulat van akkor le tudunk menni idáig, de ez nem ma lesz - vélekedett az üzletkötő.

A svájci frank stabil 223 forint környékén, sőt kissé erősödött is - tette hozzá.

A Richter nem fogja fölfelé húzni a BUX-ot, a 36500 forint erős szintje a gyógyszerpapírnak, ez megállíthatja az emelkedést.

Az MTel leesett a mediánjára, ennél sokkal lejjebb nem lesz, legfeljebb 12 forintos elmozdulás várható tőle.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK