Kitartóan gyengül a frank

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon pénteken nappal: a svájci frank gyengült, az euró, a dollár és a japán jen viszont erősödött a forinthoz képest.
MTI-Eco, 2015. január 30. péntek, 16:52
Fotó: Napi.hu

Délután négy órakor az eurót 311,35 forinton, a dollárt 275,28 forinton, a svájci frankot 296,52 forinton, a japán jent pedig 2,3398 forinton jegyezték.

Reggel hét órához képest az euró 56 fillérrel, a dollár 1 forint 20 fillérrel, a japán jen pedig 1,33 fillérrel drágult, míg a frank 1 forint 8 fillérrel lett olcsóbb.

Gyengült az euró a dollárhoz képest: a közös európai fizetőeszköz délután négy órakor 1,1309 dolláron forgott, a jegyzés 0,29 centtel volt alacsonyabb a reggelinél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK