A vezető papírok közül ismét a nemzetközi hírekre legérzékenyebb OTP drágult leginkább, a bankpapír 3,93 százalékkal 3305 forintra erősödött.

A Mol részvényei 1,12 százalékkal előző záróértékük fölött, 18 100 forinton búcsúztak. A társaság papírjaira adott ajánlását a UBS péntek reggel rontotta vételről semlegesre, valamint célárát is 22 000 forintra vágta.

A Richter az elmúlt napok alulteljesítése után viszont megemberelte magát, 1,3 százalékkal 34 30 forintra javítva, szektortársa az Egis ellenben 5 forintot vesztve 18 685 forintra rontott.

A Telekom 0,6 százalékos növekménye 520 forintos záróértéket takart.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!