Kitépték az OTP az amerikai makroadat után

A várakozásoknál kisebb amerikai munkanélküliségi adat után felrántották a magyar tőzsdét, a BUX így 1,4 százalékos növekedéssel 19 080 pontig menetelt.
NAPI, 2009. szeptember 4. péntek, 14:44

A vezető részvények közül az OTP száguld a legjobban, a bankpapír 2,7 százalékkal 4820 forintig szaladt föl a tengerentúli makroadat közzétételét követően.

A Mol 0,7 százalékkal 14 390 forintig, a Richter 1,4 százalékkal 37 700 forintig emelkedett. A Magyar Telekom 0,3 százalékkal 771 forintig kúszott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK