A BUX egy százalékos pluszba, 17950 pontra érkezett a kereskedés félidejében a kedvező külföldi tőzsdei hangulatnak, a DAX komolyabb emelkedésének köszönhetően. Az OTP lokális maximumának meghaladásával is megpróbálkozott 3630 forint magasságában, ám ez elsőre nem sikerült, így kisebb visszacsúszás után 3600 és 3610 forint között kereskednek vele. Hasonló mondható el a Mol-ról, amely a 17600 forintos ellenállásával küzd, a meccs egyelőre döntetlenre áll.

A Richter 1,3 százalékos pluszban 36 ezren, az Egis a tegnapi nagyon magas zárás után kisebb mínuszban, 18645 forinton várja a folytatást. Ez mondható el a Magyar Telekomról is, a tegnapi meghúzás után 525 forint körül, kisebb mínuszban konszolidál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!