Kitörően jó a Goldman eredménye

Sokkal jobb számokkal állt elő a Goldman Sachs, mint amit az elemzők vártak.
Kasnyik Márton, 2013. január 16. szerda, 13:41
Fotó: Napi.hu

Az eszközállomány alapján ötödik legnagyobb amerikai bank, a Goldman Sachs 2,8 milliárd dolláros nettó profitot ért el a tavalyi negyedik negyedévben, ami 5,6 dolláros egy részvényre jutó nyereséget jelent. Egy évvel korábban mindössze 1,84 dolláros EPS jött össze, az elemzők pedig 3,78 dollárra számítottak. Az bevétel is hasonlóan is jó lett: a várt 7,91 milliárd dollár helyett 9,24 milliárd folyt be a bank kasszáiba; ennek nagyjából hatodát, 1,9 milliárd dollárt egyébként a sajátszámlás kereskedési részleg hozta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkiita, 2013.01.16 14:51

Nem vagyok meglepődve,ugyanis az amerikai GDP nő ,de a segélyezettek száma is nő ,vagyis a haszon ezeké...,többek között...hülye hot-dog zabálók...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html