Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelek szerint beköszöntött az uborkaszezon a Budapesti Értéktőzsdén. Fél kettő után néhány perccel a BUX index gyakorlatilag ott áll, ahol péntek délután, a részvényforgalom az azonnali piacon nem éri el a 3,5 milliárd forintot sem. A BUX 5 ponttal a pénteki záróérték alatt tanyázik, 22 373 ponton, az OTP 50 forint emelkedést követően 5671 forinton jár. A Mol 21 395 forinton stagnál, a Magyar Telekom 5 forintos csökkenés után 576 forintot ér. A Richter 300 forinttal esett 36 105 forintra, az Egis 19 700 forinton stagnál.

Néhány kisebb részvény viszont jelentős veszteségeket kénytelen elkönyvelni, a TVK 150 forinttal, 3050 forintra esett, a Synergon 5 százalékkal, 294 forintra zuhant.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!