Kivár a forint

Jelenleg kivárás jellemzi a forintpiacot a mai eurócsoport ülése előtt.
NAPI, 2012. július 9. hétfő, 11:37
Fotó: Napi.hu

Viszonylag kis forgalom mellett az euró/dollár mozgását követi le a magyar deviza, a piacok jelenleg kivárás üzemmódban vannak a ma esti eurócsoport-tanácskozás előtt.

A forint jelenleg az előző zárószint körül ingadozik jelenleg a főbb devizákkal szemben. Az euró árfolyama 289,41 forint körül mozog, a dollárt 235,52 forinton jegyzik 1,2280 dolláros euróárfolyam mellett. A svájci frank 240,94 forintot ér.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK