Kivárás a forint piacán

A bankközi devizapiacon csendesen telt a pénteki nap, az eurót 250,50 és 251,20 forint között jegyezték délelőtt, majd ez a kereskedési sáv tovább szűkült.
NAPI Online, 2007. október 19. péntek, 15:51
Fotó:

Délután négykor 250,50 forint volt az árfolyam, ami nem jelentett érdemi elmozdulást a csütörtök esti állapothoz képest. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a közelmúltban az euró jegyzése beszorult 250 és 251,50 forint közé, amíg ebből a sávból nem mozdul el, addig korai lenne bármilyen hosszabb távú irányról beszélni. A régióban egyébként erősödés volt tapasztalható, a szakember kiemelte a lengyel zloty erejét. A forgalom alacsony volt, a befektetők nagy része nem vállalt fel pozíciót egyrészt a hosszú hétvége, másrészt az esetleges október 23-i rendbontás miatt. A dollár euróval szembeni árfolyama az 1,4300-as szint közelében járt, a zöldhasú forintjegyzése 175,20 volt késő délután, szemben a csütörtök esti 175 forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK