Az elmúlt hetekben jelentős emelkedésen átesett részvénypiacok a konszolidáció szakaszát élik. Ahogy Fred Dickson, a Davidson Companies részvény stratégája a Marketwach-nak összefoglalta: a befektetők minden bizonnyal kivárnak néhány napig a foglalkoztatottsági adat előtt és igyekeznek megemészteni a frissen érkezett számos negyedéves vállalati jelentést.

A Dow Jones 28 pontos mínuszban tartózkodik, az S&P-500 két ponttal süllyedt 1354 pontra. A Nasdaq viszont minimális emelkedéssel 2848 ponton áll. A dollár továbbra is gyenge, az eurusd 1,4925-nél jár.

Az olaj 0,4 százalékos, az ezüst 3,3 százalékos mínuszban van, ez nem változott reggel óta.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!