Kivárnak az amerikai befektetők

Mérsékelt emelkedést mutattak a vezető amerikai részvényindexek Donald Trump amerikai elnök és kínai kollégája, Hszi Csin-ping elnök-pártfőtitkár találkozója előtt - írja a Portfolio.hu.
Domokos Erika, 2017. április 6. csütörtök, 23:11
Fotó: Reuters

Megérkezett az USA-ban a kínai elnök, és bár egyelőre nem szivárgott ki semmi a látogatáson elhangzottakról, a vezető részvényindexek lefordultak napon belüli maximumukról: a Dow 0,07 százalékos, az S&P 500 0,19 százalékos, a Nasdaq pedig 0,25 százalékos emelkedéssel zárta a csütörtöki kereskedést - olvasható a Portfolio.hu-n.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK