Kivásárolják a TvNetworköt

Nyilvános vételi ajánlatra készülnek a TvNetwork nagy tulajdonosai, ezért a társaság tíz napra kérte a részvények felfüggesztését.
Deák Bálint, 2012. június 18. hétfő, 14:21
Fotó: Napi.hu

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., a CAROSE B.V., a Trumbull Capitol Advisors és a Sjor Capital Limited együttesen azt jelentették be, hogy megállapodást kötöttek 2012. június 15-én. Ennek eredményeként az általuk közvetlenül és közvetve birtokolt részvények aránya meghaladja a 85 százalékos, a szavazati jogot biztosító részvények aránya pedig a 99 százalékos részesedést a TvNetworkben. Így nyilvános vételi ajánlat keretében meg kívánják vásárolni a cég többi részvényét. A nyilvános vételi ajánlatot 15 napon belül kötelesek megtenni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK