Kizöldült Nyugat-Európa

Jelentős emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken.
Szepesi Anita, 2017. szeptember 29. péntek, 18:02
Fotó: Shutterstock

A londoni FTSE100 index 0,62 százalékos, a frankfurti DAX-30 0,93 százalékos pluszban, a párizsi CAC-40 mutató 0,50 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 28 cent csökkenéssel 56,88 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,08 százalék mínuszban állt, a részvények szélesebb körét felölelő S&P 500 index 0,18 százalék, a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója pedig 0,43 százalék emelkedést jelzett - írta az MTI.

Címlapkép: Shutterstock.com

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK