Klasszikus visszahúzás volt Ázsiában

Az amerikai piacok hétfőis esése miatt csökkentek a tőzsdeindexek Ázsiában is.
NAPI, 2010. szeptember 28. kedd, 08:08
Fotó:

Kalsszikus visszahúzás volt a részvénypiacokon, miután négy hét emelkedés volt a részvénypiacokon - mondta Stuart Smith, a Bell Potter in Brisbane kereskedője a Marketwach tudósítása szerint.

Nagy esés ugyanakkor nem volt, ajpán piac 0,6 százalékkal, az Ausztrál és a Dél- Koreai index 0,3 százalékkal esett vissza.  A Shanghai tőzsde szintén 0,3 százalékkal csökkent, míg a Hongkongban 0,1 százalék volt a visszaesés mértéke.

A kisebb mértékű visszaesésben szerepet játszhatott, hogy az amerikai határidős indexek pluszban voltak nyolc óra környékén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK