Az OTP közel 6 százalékkal 2700 forint közelében nyitott, míg a Mol 8755 forintos értéke közel 7 százalékos emelkedést jelentett. A Richter 5 százalékkal 25 500 forintra drágult, a Magyar Telekom nyitáskor szintén 5 százalékot növekedve 555 forint közelében keztde meg a kereskedést. Mindezek alapján a BUX közel 6 százalékkal 11 400 pont közelében indította a keddi napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!