A BUX 21 049 ponton, 0,8 százalékkal pénteki záróértéke alatt állt kevesebb mint 10 perccel a tőzsdenyitást követően. A mutató negatív réssel nyitott, s egészen 21 008 pontig zuhant mielőtt enyhe korrekcióba kezdett volna. Az OTP 1,7 százalékkal pénteki záróáránál olcsóbban, 5564 forinton cserél gazdát. A Mol veszteségei ennél mérsékeltebbek, 1,2 százalékosak, s az olajpapír 16 105 forinton forog. A Magyar Telekom papírjaiért 729 forintot kérnek, ez 0,1 százalékkal kevesebb, mint a pénteki záróérték. A Richter az egyetlen blue chip, amely drágulni tudott, igaz, mindössze 0,1 százalékkal 42 940 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!