Az anyavállalat üzleti eredménye meghaladta az 1,6 milliárd forintot, mérleg szerinti eredménye pedig a 641 millió forintot, de ez csoportszinten is 289 millió forint lett. A konszolidált eredményre ezúttal is nagymértékben hatással volt a Vodafone Magyarország Rt. konszolidációja, a korábbi - AH részvétele nélküli - tőkeemeléseket követő időszakokhoz hasonlóan ebben az esetben kedvező irányban. A csoport kötelezettség-állománya szintén kedvezően változott, 1,3 milliárd forinttal csökkent 2003. első három negyedévében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!