Felfüggesztették a Konzum és az Opus kereskedését a BÉT-en

A BÉT vezérigazgatójának határozata alapján ma, azaz az október 18-i tőzsdenapon egész napra felfüggesztették a Konzum és az Opus Global kereskedését.
Domokos László, 2018. október 18. csütörtök, 08:56
Fotó: Napi.hu

A határozatok a nyitás előtt pár perccel kerültek ki a tőzsde honlapjára.

A kibocsátók ugyanis október 17-én arról tájékoztatták a tőzsdét, hogy csütörtökön olyan tájékoztatást terveznek közzétenni, amely az általuk kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatják, erre tekintettel kérelmezték értékpapírjaik kereskedésének felfüggesztését.

A Napi.hu mai, Magyar részvénypiac 2018 címet viselő konferenciáján előad Jászai Gellért, a Konzum elnök-vezérigazgatója, valamint Fekete Péter a Konzum vezérigazgató-helyettese.

Fotó forrása: BÉT.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK